home icon
Hjärngympa
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Labyrint Spel! Du hittar inte mindre än 38 olika Labyrint Spel, som t ex Sokoban 3D Chapter 4 & Pac Game

Kan Du Hitta Ut Ur Dessa Fantastiska Labyrint Spel?

Hitta vägen ut i vår samling av utmanande, gratis online labyrintspel! Kan du se vilken väg du måste gå för att klara dig från ingången till utgången? Vi har alla typer av beroendeframkallande labyrintspel för dig att lösa, från hinderlabyrinter till is-labyrinter, och från 3D-labyrintäventyr till läskiga labyrinter fulla av Minotaurus, zombies och andra monster. Res genom varje slingrande serie av passager och sök efter skatter. Glöm inte att ta med en bit tråd så att du kan hitta vägen tillbaka!

Utforska våra Utmanande Labyrint och labyrintspel för barn

Orden "labyrint" används ofta till mer saker, men det kan betyda fler saker. Vet du skillnaderna? En klassisk labyrint är ”unicursal”, vilket innebär att den består av endast en smal väg utan grenar. Medan det kan tyckas att du är vilse, så länge du fortsätter, kommer du så småningom hitta vägen till mitten av labyrinten. Andra har å andra sidan grenar. Det betyder att vägen ibland kommer dela sig. Kan du räkna ut åt vilket håll du ska gå? Om du går åt fel håll, kommer du att komma till en återvändsgränd. Hoppsan! Bättre att gå tillbaka där du kom ifrån och försöka igen. Kan du hitta utgången på en gång eller kommer du att gå hopplöst vilse? Var tålmodig och försök att komma ihåg hur du kom. Du kommer att klara dig till utgången så småningom. Lycka till!

Relaterade Labyrint kategorier