home icon
Sport
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen baseballspelen! Du hittar inte mindre än 5 olika baseballspelen, som t ex Baseball Pro & Baseball Hit

Spela de bästa baseballspelen gratis online på FunnyGames

Är du redo att ta hem frivarvet, så kallad home-run” i ett av våra roliga baseballspel? Eller är din starka arm bättre lämpad för att kasta? Oavsett vilket kommer du att sitta som på nålar när du spelar våra baseballspel och försöker vinna alla matcher. Vi har seriösa baseballseriespel och även några baseballinspirerade spel med roliga inslag. Greppa ditt baseballträ och din baseballhandske – nu är det dags att spela! Om du vill se mer idrott ska du ta en titt på våra sidor sports games också.

Baseballregler

Baseball är ett spel med slagträ och boll där två lag turas om som innelag och utelag. Planen är ett brett fält som har en ruterformad del där varje hörn utgör en av de fyra baserna som innelaget ska försöka springa till. Bakom den finns innerfältet och ännu längre bort från hemplattan finns ytterfältet. Innelagets målsättning är att slå ut bollen på planen och springa till varje bas i motsols riktning. Utelagets målsättning är att förhindra alla slagmän från att springa till baserna. Kastaren kan försöka slå ut slagmannen och om det inte lyckas kan utelaget försöka fånga bollen i luften (lyra) eller tagga ut en löpare när de väljer eller tvingas att springa vidare från en bas.

Realistiska baseballspel: spring en homerun

Om du fördrar att springa frivarv, dvs. homerun, när du spelar baseball har vi några spel som är helrätt för dig! I exempelvis spelet State of Play Baseball och även Baseball Pro kan du öva på och bemästra slag som låter dig springa en homerun! Kastaren kastar bollen mot dig och som slagman ska du försöka få så många poäng som du bara kan genom att slå bollen utom synhåll! Är du väldigt förtjust i att träna på sådana färdigheter? Ta en titt på vår fullständiga översikt över expertis games för att hitta fler.

Spela baseballspel utan blockeringar

Vi har dessutom ett antal mindre realistiska och mer egenartade baseballspel som du kan finna underhållande. Bläddra igenom vår samling så får du se. Om du är orolig för att nätverket på skolan eller biblioteket blockerar åtkomsten till spelinnehållet kan du vara lugn: på FunnyGames finns det gott om oblockerade baseballspel att välja bland. Om du vill prova andra bollidrotter kan du besöka vår spelsida ball!

Relaterade Baseball kategorier