home icon
Action
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Cowboyspelen! Du hittar inte mindre än 8 olika Cowboyspelen, som t ex Gun Blood Remastered & Gun Blood

Spela Cowboyspel gratis online på FunnyGames

Ströva runt i vilda västern och titta på våra erbjudanden om roliga cowboy games. Tämj vildhästar, skydda din boskap och skjut dina fiender i en serie pistoldueller. Gör ett besök på saloonen och vinn några spelmatcher, men när ett fyllslagsmål bryter ut eller ett gäng banditer rider in i staden, måste du vara beredd med pistolen. (Och bara om någon skulle försöka fuska så klart...! I många av våra cowboylekar ingår dueller. För en komplett översikt av skjutlekar, titta på denna sida!

Cowboys och rodeoshower

En cowboy är en person som vallar och skyddar boskap, men som även kan ha andra sysslor att utföra på ranchen, som t.ex. att laga staket och tämja hästar. För moderna cowboys och cowgirls är det på rodeon man visar upp vad man kan utav det lite mer spektakulära slaget, som t.ex. vildhästridning, ungtjursbrottning, löpning runt tunnor för att visa upp sin skicklighet med lasso.

Cowboys och vilda västernfilmer

Men i västernfilmer från Hollywood har cowboyens rollfigur blivit mycket romantiserad och där rör sig historien numera omkring hämnd och vedergällning, där våldsamt oberoende och ridderliga hjältar till häst räddar damer i nöd och utövar gränslagstiftning i spännande vapenscener. Duellen vid High Noon är en lagertrofé av vad västernfilmer kan uppvisa i jakten mellan den snälla och skurken.

##Genrekorsningar av västernfilmer
På den här sidan hittar du några Västern-inspirerade cowboylekar som vem drar snabbast och jakt till häst. Dra på dina blåjeans och stövlar med sporrar, sadla hästen men glöm inte din Stetsonhatt. Kan du besegra dina motståndare i skicklighetsspelet Gun Blood? Res genom Texas och visa upp din pokertalang i varje cowtown saloon i Governor of Poker 2. Vi har också ett antal genreöverskridande spel och lekar med cowboys som slåss mot aliens och zombies, steker och levererar hamburgare och räddningsaktioner med pilbåge. Lycka till med spelandet!

Relaterade Cowboy kategorier