home icon
Film
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Harry Potter-spel! Du hittar inte mindre än 1 olika Harry Potter-spel, som t ex Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts

Harry Potter-spel – spela online gratis på FunnyGames!

I vår samling Harry Potter-spel kan du utöva kraftfull magi och öva trollformler med Harry, Ron och Hermione. J.K. Rowlings böcker och filmer om den unge trollkarlen Harry Potters äventyr har blivit ett världsomspännande fenomen. De sju böckerna i originalserien har sålt mer än 500 miljoner exemplar, och filmserien är en av de mest framgångsrika i hela världen!

Harry Potter på Hogwarts

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom är magiskolan för unga häxor och trollkarlar som Harry och hans vänner går på. Här lär de sig trollformler och får reda på hur man brygger trolldrycker. Det är lika mystiskt och konstigt som du kan tänka dig: ett stort slott där trapporna rör sig och målningarna talar. Korridorerna hemsöks av spöken och det finns lönnrum överallt. Om det låter som en cool plats att utforska, kolla in vårt populära 3D-flerspelarspel Kogama: Harry Potter and the castle of Hogwarts och upptäck slottets hemligheter!

Ett urval från Harry Potter-spelen

Vi har samlat ett stort antal slumpvis valda spel med Harry Potter-tema för dig på den här sidan. Nedan kan du läsa lite mer om våra populära HP-spel.

Harry Potter utklädningsspel

Häxorna och trollkarlarna på Hogwarts (och de på andra skolor såsom Beauxbatons och Durmstrang) bär uniformer och dräkter efter den familj studenterna tillhör: Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin och Ravenclaw. Hjälp pojken som överlevde att välja kläder och magiska tillbehör. Du kan välja hans vanliga Gryffindor-klädnad eller en annan trollkarsdräkt, slängkappa och stövlar. Du bestämmer vad som bäst passar dina hjältar! Om du tyckte om det här spelet, leta efter andra personer du tycker om på vår dressing up !

Spela Quidditch

Quidditch är en populär sport i trollkarlsvärlden. Det spelas av ett lag på sju spelare som flyger på kvastar. Lagen har tre jagare, två slagmän, en vaktare och en sökare. Det finns tre olika typer av bollar: klonken, dunken och gyllene kvicken. Passa klonken för att få huspoäng – men se till att du inte träffar slottet! Är du redo? Hoppa på Hogwarts Express så börjar äventyret! Önskar du prova andra spel baserade på filmer? Kolla in vår movie games-sida!

Relaterade Harry Potter kategorier