PlattformPlattform Äventyr
Sortera efter
NamnDatumVärdering
category icon
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Eldpojke & Vattenflicka Spel! Du hittar inte mindre än 5 olika Eldpojke & Vattenflicka Spel, som t ex Fireboy och Watergirl 5: Element & Fireboy and Watergirl 1

Fireboy och Watergirl spel - Spela hela serien!

På den här sidan hittar du hela samlingen av Fireboy och Watergirl spel. Fireboy och Watergirl är ett fantastiskt lag tillsammans med sina väl matchade elementära superkrafter. I varje avsnitt av denna roliga spelserie måste du vägleda vår heroiska duo genom alla typer av konstiga tempel och plattformslabyrinter. De måste vara smarta och arbeta tillsammans för att undkomma varje utmanande etapp i spelet.

Hur Man Spelar Fireboy och Watergirl

Ditt mål är att hjälpa varje karaktär att samla matchande diamanter och nå rätt utgång utan att bli skadad. Fireboy är osårbar för lava, men kommer att omvandlas till aska om han rör vattnet. Watergirl kan gå igenom vatten, men om hon rör lavan dunstar hon bort. Giftpoolerna är dödliga för båda karaktärerna. Använd strömbrytarna och knapparna för att aktivera falluckor och hissar.
Denna populära serie skapades av utvecklaren Oslo Albet. Om du vill pröva på några fler pusselplattformspel, hittar du vår kompletta katalog [här] (https://www.funnygames.se/spel/plattform-pussel.html).

Spela ensam eller arbeta tillsammans med en vän

Fireboy och Watergirl spel är samarbetande äventyr med två spelare. Du kan dela tangentbordet med en vän eller syskon och spela tillsammans, men du kan också spela spelet ensam och styra båda karaktärerna själv. Använd WASD-tangenterna för att springa och hoppa med en karaktär och piltangenterna för att styra den andra. Oavsett vilket sätt du väljer att spela spelet, är teamwork mellan de två karaktärerna viktigt. Du kommer inte överleva utan det! Detta beror inte bara på att Fireboy inte kan samla de blå diamanterna och Watergirl inte de röda, utan också för att du bara kan slutföra nivån om båda karaktärerna klarar sig till utgången. Om en karaktär dör, misslyckas båda spelarna med nivån och måste de starta om igen. Dessutom börjar kanske karaktärerna om nivån på olika platser. Du måste hitta rätt strömbrytare och klicka på högerknapparna för att öppna dörrarna och aktivera hissarna för varandra.
Vill du spela fler spel tillsammans med dina vänner? Bläddra igenom vår fullständiga översikt över kooperativa 2-spelarspel!

Alla avsnitt av Fireboy och Watergirl spelserien

I det första avsnittet av serien vågar Fireboy och Watergirl sig in i Forest Temple. Den här titeln släpptes första gången 2009. Därefter söker våra hjältar efter ädelstenar och äventyret tar dem till Ljustemplet (2010). I den tredje delen tar våra hjältar sig an [Kristall Templet] (https://www.funnygames.se/spel/fireboy_and_watergirl_3.html) (2013). En spännande upptäcktsfärd av [Is Templet] (https://www.funnygames.se/spel/fireboy_and_watergirl_4.html) följde 2014. De fyra ursprungliga titlarna var alla Flash spel, så 2018 skapade Albet nya uppgraderade HTML5 versioner av dessa avsnitt. Ett femte äventyr följde i januari 2019, Fireboy och Watergirl: Element.

balloon_mascot

Relaterade Eldpojke & Vattenflicka kategorier