Car
Sortera efter
NamnDatumVärdering
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Traktor spel! Du hittar inte mindre än 2 olika Traktor spel, som t ex Farm Express 1 & Farm Express 2

Spela Bästa Gratis Traktor Spel för Barn

Älskar du traktorer och har du alltid velat köra en? Nu har du chansen! I vår samling av roliga traktorspel kan du köra massor av gammaldags och moderna traktorer över fälten och över kullarna. Plöj jordbitar runt gården, eller använd din traktor för att dra släpvagnar och andra maskiner över grov och ojämn terräng. Traktorer är fordon speciellt konstruerade för maximal dragkraft vid låg hastighet, så att du kan dra eller bära jordbruksmaskiner. På så sätt behöver uppgifter som bruka, harva och plantera inte göras för hand.

Kör Alla Typer av Fantastiska Farm Fordon i våra Traktor Köra Spel

I vår traktor köra- och traktor simspel kan du köra ett stort antal traktormodeller. Den klassiska traktorn har en öppen sittplats och två väldigt stora drivhjul i ryggen och två små styrhjul nedanför motorn på framsidan. Mer moderna traktorer har en hytt och fyrhjulsdrift eller åttahjulsdrift. Kör vintage traktorer, baklastare och andra coola fordon. Kör runt och fullborda en rad uppgifter runt gården. Transportera föremål i ditt traktorsläp och se till att inget faller ut. Plöj fälten och plantera grödor i våra jordbrukssimulation spel, eller kör fram och tillbaka på backiga vägar i våra traktorspel och försök hålla balansen med traktorn. Ha det roligt med vår samling av fantastiska traktorspel för lantbruksentusiaster!

balloon_mascot