Hjälp och Kontakt

Vanliga frågor

Jag vill inte få några nyhetsbrev längre, hur gör jag då?
Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk med "Unsubscribe". Om du klickar på den kan du skriva ut din e-postadress för att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet och får du inte nyhetsbrevet längre.
Jag kan inte hitta spelet som jag letar efter, och nu?
FunnyGames lägger dagligen till nya spel på webplatsen. Chansen är därför stor att spelet som du letar efter redan finns på Funny Games. Du kan söka efter ett spel genom att skriva spelets namn vid "sök efter spel" uppe till höger och sedan klicka på "sök". FunnyGames sökmotor visar även alla spel som är relaterade till spelet som du söker. Detta ökar chansen att du också kan hitta spelet om du inte precis vet titeln på spelet.
Skulle ditt önskade spel verkligen inte finnas på FunnyGames kan du naturligtvis meddela det genom att skicka ett mejl till [email protected]. Vi försöker då att lägga till spelet så fort som möjligt på FunnyGames.
Hur ofta blir nya spel tillsatta?
Varje dag blir nya spel tillsatta. Dessa spel kan du hitta på startsidan (http://funnygames.se/) upp till höger i rutan "Nya".
Varför kan jag inte stänga av musiken i spelet?
I vissa spel är det standard att musiken är på. Här har FunnyGames ingen inverkan på eftersom dessa spel inte är från FunnyGames. Det enda sättet att inte höra någon musik / ljud av spelet är att stänga av ljudet på din PC / laptop.
Kan jag även sätta spelen på FunnyGames på min egen hemsida?
Många spel från FunnyGames kan placeras på din hemsida. Om det är möjligt är en bock med två pilar synlig till höger under i spelet. Om du klickar på den här ikonen, blir html-koden synlig som du kan placera på din hemsida.
Ett spel laddar inte, och nu?
Först kan du prova med att stänga spelsidan och alla andra sidor som är öppna i din browser och starta om. Om ovanstående inte fungerar, kan du försöka följande:
  • förnya spelsidan genom att använda F5-tangenten (på ditt tangentbord).
  • Ta bort cacheminnet.
  • Kontrollera dina flashuppgifter genom följande två URL:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ och http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Använda en annan webbläsare: Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
Kan man spela spelen på FunnyGames på en iPad?
Nästa alla spel på FunnyGames är Flashspel. Flash är ett program som inte blir stött av Apple och därför kan inte dessa spel spelas på Apple produkter (som till exempel iPad och iPhone).
Jag kan inte logga ut, vad nu?
Endast vid spel från våra externa partners (ofta spel som du kan betala) kan du registrera dig och måste du logga in dig. Logga in och logga ut kan därför endast vid spelet själv. För frågor och/eller kommentarer om logga in och ut får du ta kontakt direkt med våra externa partners. Det kan du göra genom att i spelet rådfråga kontaktuppgifterna eller direkt klicka på "kontakt" under spelet.
Hur kan jag göra ett spel större eller mindre?
Om det är möjligt att förstora eller förminska ett spel, då står det ett förstoringsglas med ett plustecken och ett förstoringsglas med ett minustecken uppe till höger i spelet. Förstora spelet gör du genom att klicka på förstoringsglaset med plustecknet och förminska spelet gör du genom att klicka på förstoringsglaset med minustecknet. Spel där inget förstoringsglas står uppe till höger i spelet kan inte förstoras eller förminskas.
Varför står det annonser på FunnyGames?
Att underhålla en webbsida kostar mycket tid och arbetskraft. Utöver det vill vi också hålla webbsidan tillgänglig för alla och fortsätta att erbjuda gratis spel. För att täcka kostnaderna, är det nödvändigt att annonser visas.
Jag har problem met utbetalningen av min spelkredit, vad nu?
Spel där du måste betala blir inte utgivna av Funny Games, men av andra organisationer. Du kan se i spelet från vilken organisation spelet är (från till exempel SpelPunt/GamePoint etc.). För frågor om dessa spel, utbetalning av inlagda pengar eller spelkredit, måste du också ta kontakt med organisationen av spelet.
Kontaktuppgifter kan du hitta på följande sätt:
  • Direkt under spelet (genom att klicka på "Kontakt").
  • I spelet (för det måste du vara inloggad).
FunnyGames för (små) barn
På FunnyGames finns spel som är fokuserade på olika åldersgrupper. Det är därför också viktigt att föräldrar tittar med på vad barnet gör påFunnyGames och, om så önskas, själv väljer vilka spel barnet får spela. Spelen kan väljas genom att klicka på stjärnan längst ner till höger på spelet. Härmed kommer spelet att placeras i "Mina Spel" (överst i den orange balken).
Även rekommenderar teamet på FunnyGames föräldrar att prata med barnet om användning av internet och hur man säkert surfar. FunnyGames syfte är att skapa en miljö som användare alltid tryggt kan använda. Varje form av missbruk blir därför också tagen på allvar och blir alltid bevakade. Missbruk kan rapporteras genom att skicka ett mejl till [email protected].


Har du frågor om sidan eller spelen? Använd formuläret nedan för att kontakta FunnyGames.se.

Annonsörer, vi ber er att gå till vår annonseringssida.
Spelinformation