Disclaimer

Allmänt


FunnyGames.se är en webbsida som tagits fram särskilt för barn. Varje vecka läggs nya spel upp på FunnyGames.se. De här onlinespelen kan spelas direkt på webbsidan, utan att du behöver installera något på din dator.

Vi anser att det är viktigt att spelen håller hög kvalitet, därför kontrollerar vi alla spel ordentligt innan de läggs upp på sidan.

Integritet


Internet erbjuder många möjligheter. Via internet kan du träffa människor från hela världen, beställa produkter och tjänster och motta anpassad information. FunnyGames.se erbjuder också anpassade tjänster. För att kunna ge dig en så bra service som möjligt måste vi ibland be dig om viss information. Vi har upprättat följande regler för att kunna garantera samtycke:
 • När FunnyGames.se vill registrera dina uppgifter informeras du alltid om detta, och du kan då välja om du vill gå med på att informationen registreras, eller ej. Detta kan dock leda till att du inte kan använda alla erbjudna tjänster.
 • Om den registrerade personliga informationen inte är korrekt tas denna bort från FunnyGames.se när du har begärt detta från FunnyGames.se.
 • Den registrerade personliga informationen ges inte ut till tredje part utan ditt tillstånd.
 • De som annonserar på FunnyGames.se eller är partner till FunnyGames.se kan använda cookies för att förbättra sina annonser. Cookies gör det möjligt att hålla reda på hur många som har besökt annonsen och på vilka sidor.
 • Nedladdning från denna sida sker helt på egen risk. Att använda, ladda ned, installera eller ringa upp sker på egen risk och FunnyGames.se kan inte hållas ansvariga för eventuell skada.
 • FunnyGames.se har rätten att göra ändringar till denna integritetspolicy. Alla eventuella ändringar publiceras på denna sida.

Upphovsrätt för spel


För att minimera risken för brott mot upphovsrätt för spelen som vi har på sidan, har vi antagit vissa försiktighetsåtgärder. Via denna sida vill vi informera våra användare, och andra berörda personer om detta.
 • För vissa spel har tillstånd efterfrågats och medgivits av rättighetsinnehavare, kända av FunnyGames.se.
 • Ett stort antal spel kan placeras på webbsidor utan förbehåll. För vissa spel var det omöjligt att hitta upphovsrättsinnehavarna, eller så var det omöjligt att hitta informationen via internet eftersom spelet är så vanligt förekommande på internet.
 • Vissa spel kan användas om man bara följer vissa regler. Enligt vad vi kan se håller sig FunnyGames till dessa regler.
 • Vi ändrar inte spelets källkod, om det inte är absolut nödvändigt. Referenser till exempelvis kreditinnehavare, varumärken eller andra webbsidor förblir intakta.
 • Vissa spel använder en djuplänkningsteknik. Här länkar vi internetadressen med spelets originalkod. Spelkoden (Java, Flash eller Shockwave) kopieras inte till FunnyGames.se-servern. Vi känner till att djuplänkning kan ifrågasättas, men FunnyGames.se känner inte till några förbud. Vi känner oss trygga med detta eftersom tekniken används av många andra internetsidor.

Lagarna rörande internetutveckling och applikationer förändras ständigt. Därför är spelreglerna inte alltid klara och det ger oss utrymme för egna tolkningar. Det kan hända, trots våra ansträngningar och våra uppriktiga avsikter, att en upphovsrättsinnehavare känner sig felaktigt behandlad. Vi ber dig då vänligast att kontakta oss. Detta kan du göra via kontaktformuläret.

I de fall då klagomålet är rimligt tas spelet bort från FunnyGames.se. Vår erfarenhet visar att detta är en framgångsrik metod.